Mercedes-Benz

Pentru Sprinter, motorul şi cutia de viteze se conectează la un preţ avantajos!

Ambreiaje şi volante de origine Mercedes-Benz pentru Sprinter 901-906 la preţuri imbatabile!

Ȋnlocuire kit ambreiaj pentru gama Sprinter.

Calitate la standardele cele mai ȋnalte, costuri avantajoase pentru afacerea dumneavoastră.

Ȋnlocuire kit ambreiaj

Sprinter 906, piese

şi manoperă incluse,

pachet promoţional

1200 lei + TVA

Ȋnlocuire kit ambreiaj

Sprinter 901-905,

piese şi manoperă incluse,

pachet promoţional

Preţuri ȋncepând de la 600 lei + TVA – până la 1600 lei + TVA

In perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2014, ȋn centrul nostru autorizat de service Mercedes-Benz sunt disponibile  şi volante de origine Mercedes-Benz la preţuri imbatabile!

 

 

Specialiştii Mercedes-Benz sunt pregătiţi pentru a menţine autovehiculul dumneavoastră în stare perfectă de funcţionare.

Cu ajutorul kit-ului de ȋnlocuire ambreiaj, vă garantăm calitatea Mercedes-Benz la un preţ avantajos: piese de origine Mercedes-Benz şi manoperă realizată ȋn centrul nostru autorizat de service. Mobilitatea dumneavoastră este forţa care ne conduce!

Când vine vorba de transmiterea puterii ȋntre motor  şi cutia de viteze, noi livrăm calitate excepţională la un preţ€extraordinar. Ambreiajele de origine Mercedes-Benz oferă beneficii precum o durată de exploatare extinsă  şi un ȋnalt nivel de fiabilitate combinat cu un confort optim  şi uşurinta schimbării treptelor de viteză.

 

Perioada campaniei: octombrie – decembrie 2014.

Notă:

 

Prețurile sunt valabile în cazul returnării piesei vechi.
Preț valabil pentru operațiuni de bază ale înlocuirii ambreiajului. În cazul în care condiția și specificația autovehiculului impun operațiuni suplimentare, acestea vor fi taxate suplimentar. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate. Pentru a fi siguri că prețurile şi specificațiile produselor sunt valabile şi corecte, vă rugăm să vă adresați Centrului nostru Autorizat Service Mercedes-Benz. Toate comenzile şi produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să apelați: 0721 MBINFO (0721 624 636).
Pentru comenzi, vă rugăm să contactați centrul nostru autorizat de service.