Mercedes-Benz

Controlul costurilor dvs este forța care ne conduce!

Înlocuire kit ambreiaj 1 disc pentru Actros MP1-MP3 si gama Axor; piese și manoperă incluse – pachet promoțional
2500 lei + TVA
Înlocuire kit ambreiaj 2 discuri pentru Actros MP1-MP3 si gama Axor; piese și manoperă incluse – pachet promoțional 3000 lei + TVA

Înlocuire kit ambreiaj pentru Actros MP1-MP3 și gama Axor. Calitate la standardele cele mai înalte, costuri avantajoase pentru afacerea dumneavoastră.

Specialiștii Mercedes-Benz sunt pregătiți pentru a menține autovehiculul dumneavoastră (Actros MP1-MP3 și gama Axor) în stare perfectă de funcționare.
Cu ajutorul kit-ului de înlocuire ambreiaj, vă garantăm calitatea Mercedes-Benz la un preț avantajos: piese de origine Mercedes-Benz și manopera realizată în centrele noastre autorizate de service. Mobilitatea dumneavoastră este forța care ne conduce!

Notă:
Prețurile sunt valabile în cazul returnării piesei vechi.
Preț valabil pentru operațiuni de bază ale înlocuirii ambreiajului. În cazul în care condiția și specificația autovehiculului impun operațiuni suplimentare, acestea vor fi taxate suplimentar. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate. Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați unui Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz. Toate comenzile și produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz.

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați.


Campanie valabilă în perioada septembrie – noiembrie 2014.