Mercedes-Benz

ProvenExclusivity

ProvenExclusivity

Verificare 360° în peste 200 de puncte ce acoperă 5 zone

12 luni garanție

Pentru detalii privind condiţiile de garanţie vă rugăm să apelaţi cu încredere la consultantul de vânzări autoturisme ProvenExclusivity.
 • 12 luni garanţie Europeană Mercedes-Benz
 • În cazul unor lucrări acoperite de garanţie, acestea vor fi executate cu rapiditate şi compentenţă de către service-ul Mercedes-Benz
 • Se vor utiliza doar piese de origine Mercedes-Benz
 • Garanţia este transmisibilă la revânzarea către un alt cumpărător

Finanțare asigurată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA.

Servicii de leasing financiar prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA.
 • Perioada de finanţare + vechime autoturism maxim 8 ani (perioada de finanţare nu va depăşi 5 ani)
 • Avans începând cu 20% (avansul final este stabilit în urma analizei financiare a cumpărătorului)
 • Dobânda 8.9%, DAE 10.32%, calculat pentru un avans de 20%, perioada 60 luni, Valoare Reziduală 0.1%
 • Dobândă specială 5.95%, DAE 7.33% calculat pentru un avans de 20%, perioada 60 luni, Valoare Reziduală 0.1%
 • Valoarea reziduală cuprinsă în intervalul 0.1%-20%.
 • Oferta de asigurări la cele mai bune cotaţii oferite de Mercedes-Benz Insurance Broker prin partenerii săi: Allianz Ţiriac, Groupama şi Omniasig
 • Autovehiculul este folosit de către Dumneavoastră, fiind proprietatea Mercedes-Benz Leasing IFN SA;
 • Compania Dumneavoastră îşi înregistrează în contabilitate autovehiculul;
 • Deduceţi cheltuielile privind dobânda, amortizarea şi taxele plătite;
 • La finalul contractului de leasing puteţi să intraţi în posesia bunului prin achitarea valorii reziduale

Test-drive în 24 de ore

 
 • Simplu şi rapid : pe baza permisului de conducere şi a actului de identitate.
 • Un număr considerabil de autoturisme disponibile
 • Posibilitatea de a testa autoturismul dorit în maxim 24 ore de la solicitare
 • Convingeţi-vă singuri!

Mobilitate garantată

Mobilo

- Garanţia de mobilitate – Mobilo este oferită la achiziţionarea oricărui tip de autoturism rulat Mercedes-Benz certificat ProvenExclusivity, fără nici un cost suplimentar pentru primii 4 ani (pentru autoturismele având prima înmatriculare începând cu data de 1 aprilie 2008). Ulterior, mobilitatea pentru cazuri de pană se reînnoieşte de la service la service* până la 30 de ani.
- Cu Mobilo vă promitem că veţi avea întotdeauna mobilitate.
- Pentru cazurile de pană: Mobilo vă garantează mobilitate şi asistenţă rapidă, dacă autoturismul dumneavoastră Mercedes-Benz nu mai poate rula datorită unui defect tehnic.
- Pentru incidente minore: Mici ghinioane se pot uşor întâmpla. Este un lucru bun că în astfel de cazuri vă puteţi de asemenea baza pe Mobilo, indiferent dacă este vorba de chei pierdute, nivel scăzut de ulei sau lichid de răcire, alimentare greşita sau infiltrare bruscă de apă.
- În caz de accident şi vandalism: Mobilo vă oferă de asemenea asistenţă atunci când autovehiculul dvs. este brusc atât de avariat de o forţă exterioară, încât nu mai poate rula.
- Mobilo Life
- Garanţia MobiloLife oferită standard pentru orice autoturism Mercedes-Benz certificat ProvenExclusivity vă scapă de griji (pentru autoturismele înregistrate între 01.01.2007 şi 31.03.2008*). Este valabilă până la maxim 30 de ani**, şi reprezintă un pachet extins de servicii rapide şi pe care vă puteţi baza, care vă oferă mobilitate în cazul în care aveţi probleme. Aceste servicii includ alternativa gratuită de transport cu taxi (până la maxim 65 EUR), tren*** sau chiar avion***, de asemenea asistenţă rapidă în locul unde vă aflaţi.
- Şi chiar dacă reparaţia autovehiculului dumneavoastră durează mai mult timp, sunteţi pe mâini bune: pe durata reparaţiei, până la maxim 5 nopţi pentru fiecare ocupant al autovehiculului, noi vom plăti pentru cazare.
* Excepţii/cazuri speciale:
Pentru autovehiculele vândute în Germania, MobiloLife continuă să se aplice pentru cele cu înmatriculate pentru prima dată după data de 31 Martie 2008. Pentru Bulgaria, Croaţia şi România MobiloLife, se aplică doar autovehiculelor înmatriculate pentru prima dată în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 martie 2008. Pentru ţările: Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia şi Cipru (zona EU) MobiloLife se aplică doar pentru autovehiculele înmatriculate pentru prima dată în perioada 1 mai 2004 - 31 martie 2008.
** În conformitate cu condiţiile MobiloLife aplicabile la autovehiculul dumneavoastră.
*** Alternativă la înlocuirea autovehiculului. Sunt acoperite costuri de maxim 400 EUR de persoană pentru călătoria de întoarcere.