Mercedes-Benz

Progres economic cu piese remanufacturate

Turbosuflante remanufacturate Mercedes-Benz

Unul din produsele din portofoliul nostru vast de piese remanufacturate este turbina remanufacturata de origine Mercedes-Benz. Vă putem oferi turbinele noastre cercetate şi bine examinate la un preţ redus – şi vă putem garanta calitatea ridicată a produsului în acelaşi timp.
Procesul de remanufacturare pentru o turbină de origine Mercedes-Benz este verificat în mod strict şi implică un număr de etape. De la dezasamblarea completă a componentelor şi curăţare până la verificări vizuale, de măsurare şi electrice, totul este inspectat cu atenţie. În cazul în care o piesă nu întruneşte specificaţiile, este recondiţionată, reparată sau înlocuită cu o piesă nouă. Testarea finală a turbinei este efectuată la aceleaşi standarde pe care le aplicăm pieselor noi.

Cu o turbină remanufacturată de origine Mercedes-Benz beneficiaţi de o componentă a motorului avansată care este supusă unor temperaturi extreme, unui stres mecanic şi unei presiuni înalte. Spre deosebire de motoarele diesel fără turbină, motoarele moderne cu turbină Mercedes-Benz utilizează complet energia gazelor arse şi utilizează în mod consecvent mai puţin combustibil. Economie mai mare ca aceasta nu există!

Suntem bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre turbine în portofoliul nostru de piese remanufacturate şi vă vom oferi un preţ personalizat. Utilizaţi următorul link pentru a localiza un partener autorizat Mercedes-Benz din apropiere.